SMA Plus Putra Melati

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Plus Putra Melati
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69860526
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.Singasari-Cibodas Desa. Singasari Km 5, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Plus Putra Melati nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl.Singasari-Cibodas Désa. Singasari Km 5, Kalurahan/Désa Singasari Kacamatan Jonggol, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69860526.


Alephbet Edu.png