SMKS PUI Haurgeulis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti SMKS Pui Haurgeulis)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Pui Haurgeulis
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20244757
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.Siliwangi No.04 Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Pui Haurgeulis nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl.Siliwangi No.04 Haurgeulis, Kalurahan/Désa Haurgeulis Kacamatan Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20244757.


Alephbet Edu.png