SMKS PUI Haurgeulis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti SMKS Pui Haurgeulis)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Pui Haurgeulis
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20244757
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl.Siliwangi No.04 Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Pui Haurgeulis nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl.Siliwangi No.04 Haurgeulis, Kalurahan/Désa Haurgeulis Kacamatan Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20244757.


Alephbet Edu.png