Saba (disambiguasi)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Saba bisa ngarujuk kasababaraha ngaran:

Généalogi[édit | édit sumber]

Saba' bin Yasjib bin Ya'rib bin Qahthận bin Abir bin Shelah bin Qaynam bin Arfaqsyad bin Sam bin Nuh.

Teras, nami Raja Saba' ieu dijadikeun salaku ngaran:

Saba' hartina bisa ogé[édit | édit sumber]