Saba (disambiguasi)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Saba' atanapi Saba' (Arab:سبأ) nyaéta nami saurang Raja Yaman kuna, Saba' bin Yasjib.

Généalogi[édit | édit sumber]

Saba' bin Yasjib bin Ya'rib bin Qahthận bin Abir bin Shelah bin Qaynam bin Arfaqsyad bin Sam bin Nuh.[1]

Teras, nami Raja Saba' ieu dijadikeun salaku ngaran:

Saba' hartina bisa ogé[édit | édit sumber]

Rujuakn[édit | édit sumber]

  1. "Muhammad Sang Nabi - Penelusuran Sejarah Nabi Muhammad Secara Detail", Bab I Kondisi Geografi-1, Kaum Saba' dan Himyar Membuat Bendungan di Padang Pasir, hal. 12 karya Omar Hashem.