Sabungannihuta III, Sipahutar, Tapanuli Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sabungannihuta III
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanSipahutar

Sabungannihuta III nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sipahutar, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sipahutar, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg