Sajadah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Sajadah

Sajadah (Basa Arab, سجادة sajada (jamak sajjad) atawa musallah, dina Basa Pérsia: جانماز Janamaz), nyaéta sabangsaning kaen (seseringna dihias) nu dipaké ku Muslim pikeun solat. Sanajan henteu kudu, sajadah bisa leuwih ngajaga nu keur solat sangkan tetep beresih jeung lugina nalika sujud dina waktu solat. Muslim kudu wudu samemeh solat tur kudu solat dina tempat nu beresih.

Tempo oge[édit | édit sumber]

Bordélan Pérsia


Allah-green.svg