Sakola Menengah Kajuruan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Artikel ieu bagian tina ranggeuyan
Atikan Formal
di Indonésia
Logo Depdiknas.jpg

Atikan Budak Leutik
Taman Kanak-kanak
Raudatul Athfal
Madrasah Diniyah

Atikan dasar (Kelas 1-6)
Sakola Dasar
Madrasah Ibtidaiyah
Paket A

Atikan dasar (Kelas 7-9)
Sakola Menengah Pertama
Madrasah Tsanawiyah
Paket B

Atikan menengah (Kelas 10-12)
Umum:
Sakola Menengah Atas
Madrasah Aliyah
Paket C
 
Kajuruan:
Sakola Menengah Kajuruan
Madrasah Aliyah Kajuruan

Atikan luhur
Akademi
Politéknik
Sakola Luhur
Institut
Universitas

Sekolah Menengah Kejuruan (SMK) nyaéta salah sahiji wangun satuan pangatikan formal anu ngokolakeun pangatikan kajuruan dina jenjang pangatikan menengah lanjutan ti SMP/MTs atawa wangun séjén anu sadarajat atawa tuluyan tina hasil diajar anu diaku sarua/satata SMP/MTs. Di SMK réa pisan Program Kaahlian.

Program Kajuruan[édit | édit sumber]

Bidang Kéahlian Program Studi Kéahlian Kompetensi Kéahlian
Teknologi dan Rekayasa Téhnik wangunan Téhnik Konstruksi Baja
Téhnik Konstruksi Kayu
Téhnik Konstruksi Batu dan Beton
Téhnik Gambar wangunan
Téhnik Furnitur
Téhnik Plumbing dan Sanitasi Téhnik Plumbing dan Sanitasi
Téhnik Survey dan Pemetaan Téhnik Survey dan Pemetaan
Téhnik Ketenagalistrikan Téhnik Pembangkit Tenaga Listrik
Téhnik Distribusi Tenaga Listrik
Téhnik Transmisi Tenaga Listrik
Téhnik Instalasi Tenaga Listrik
Téhnik Otomasi Industri
Téhnik Pendingin Dan Tata Udara Téhnik Pendingin Dan Tata Udara
Téhnik Mesin Téhnik Pemesinan
Téhnik Pengelasan
Téhnik Fabrikasi Logam
Téhnik Pengecoran Logam
Téhnik Gambar Mesin
Téhnik Pemeliharaan Mekanik Industri
Téhnik Otomotif Téhnik Kendaraan Ringan
Téhnik Sepeda Motor
Téhnik Perbaikan Bodi Otomotif
Téhnik Alat Berat
Téhnik Ototronik
Teknologi Pesawat Udara Air Frame Dan Power Plant
Pemesinan Pesawat Udara
Kontruksi Badan Pesawat Udara
Kontruksi Rangka Pesawat Udara
Kelistrikan Pesawat Udara
Elektronika Pesawat Udara
Pemeliharaan Dan Perbaikan Instrumen Elektronika
Téhnik Perkapalan Téhnik Kontruksi Kapal Baja
Téhnik Kontruksi Kapal Kayu
Téhnik Kontruksi Kapal Fiberglass
Téhnik Instalasi Pemesinan Kapal
Téhnik Pengelasan Kapal
Kelistrikan Kapal
Téhnik Gambar Rancang Bangun Kapal
Interior Kapal
Teknologi Tekstil Téhnik Pemintalan Serat Buatan
Téhnik Pembuatan Benang
Téhnik Pembuatan Kain
Téhnik Penyempuraan Tekstil
Garmen
Téhnik Grafika Persiapan Grafika
Produksi Grafika
Géologi Pertambangan Géologi Pertambangan
Instrumentasi Industri Téhnik Instrumentasi Gelas
Téhnik Instrumentasi Logam
Kontrol prosés
Kontrol Mekanik
Téhnik Kimia Kimia Analisis
Kimia Industri
Pelayaran Nautika Kapal Penangkap Ikan
Téhnika Kapal Penangkap Ikan
Neutika Kapal Niaga
Téhnika Kapal Niaga
Téhnik Industri Téhnik Dan Manajemen Produksi
Téhnik Dan Manajemen Pergudangan
Téhnik Dan Manajemen Transfortasi
Téhnik Perminyakan Téhnik Produksi Perminyakan
Téhnik Pemboran Minyak
Téhnik Pengolahan Minyak,Gas Dan Petro Kimia
Téhnik Elektronika Téhnik Audio-Vidéo
Téhnik Elektronika Industri
Téhnik Mekatronika
Teknologi Informasi dan Komunikasi Téhnik Telekomunikasi Téhnik Transmisi Telekomunikasi
Téhnik Suitsing
Téhnik Jaringan Akses
Téhnik Komputer dan Informatika Rekayasa Perangkat Lunak
Téhnik Komputer Dan Jaringan
Multi Media
Animasi
Téhnik Broadcasting Téhnik Produksi Dan Penyiaran Prog. Pertelevisian
Téhnik Produksi Dan Penyiaran Prog. Radio
Kesehatan Kesehatan Perawat Kesehatan
Perawat Gigi
Analisis Kesehatan
Farmasi
Farmasi Industri
Perawatan Sosial Perawatan Sosial
Seni,Kerajinan Dan Pariwisata Seni Rupa Seni Lukis
Seni Patung
Désain Komunikasi Visual
Désain Produksi Interior Dan Landscapin
Désain Dan Produksi Kria Désain Dan Produksi Kria Tekstil
Désain Dan produksi Kria Kulit
Désain Dan Produksi Kria Keramik
Désain Dan Produksi Kria Logam
Désain Dan Produksi Kria Kayu
Seni Pertunjukan Seni Musik Klasik
Seni Musik Non Klasik
Seni Tari
Seni Karawitan
Seni Padalangan
Seni Téater
Pariwisata Usaha Perjalanan Wisata
Akomodasi Perhotelan
Tata Boga Jasa Boga
Patiseri
Tata Kecantikan Kecantikan Kulit
Kecantikan Rambut
Tata Busana Busana Butik
Agribisnis Dan Argoindustri Agribisnis Produksi Tanaman Agribisnis Tanaman Pangan Dan Holtikultura
Agribisnis Tanaman Perkebunan
Agribisnis Pembibitan Dan Kultur Jaringan Tanaman
Agribisnis Produksi Ternak Agribisnis Ternak Ruminansia
Agribisnis Ternak Unggas
Agribisnis Aneka Ternak
Perawatan Kesehatan Ternak
Agribisnis Produksi Sumberdaya Perairan Agribisnis Perikanan
Agribisnis Rumput Laut
Mekanisasi Pertanian Mekanisasi Pertanian
Agribisnis Hasil Pertanian Teknologi Pengolahan Hasil Pertanian
Pengawasan Mutu
Penyuluhan Pertanian Penyuluhan Pertanian
Kehutanan Kehutanan
Bisnis Dan Manajemen Administrasi Administrasi Perkantoran
Keuangan Akutansi
Perbankan
Perbankan Sariat
Tata Niaga Pemasaran


Alephbet Edu.png