Sakoteng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sakoteng nyaéta inuman nu maké jahé nu biasa disuguhkeun sabot keur panas. Bahan séjén nu biasana dicampurkeun kana ieu inuman téh nyaéta kacang héjo, kacang taneuh, pacar cina, jeung roti. Sakoteng biasana dijualna ba'da magrib. Sakoteng diider ka pilemburan maké tanggungan. Tanggungan hareup pikeun neundeun kompor ajang ngahaneutkeun cai jahé, nu tukang paranti neundeun bahan-bahan campuran séjén.


Nulis.jpg