Salang, Simeulue

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Salang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténSimeulue
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.09.02
Désa/kalurahan-

Salang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Simeulue, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Salang, Simeulue