Salapraya, Jiput, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Salapraya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanJiput

Salapraya nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Jiput, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.