Salman bin Hamad bin Isa Al-Khalifah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pangéran Salman bin Hamad bin Isa Al-Khalifah
Putra Makuta Bahrain

Prince Salman bin Hamad al Khalifa at the Pentagon May 10 2012.jpg
Pasangan Hala binti D'aij Al-Khalifah
Katurunan
Isa
Mohammed
Fatima
Al Joud
Wangsa Al-Khalifah
Rama Hamad bin Isa Al-Khalifah
Ibu Sabika bint Ibrahim Al-Khalifah
Gumelar 21 Oktober 1969 (1969-10-21) (yuswa 49)
Riffa, Bahrain Britania Britania Raya,Flag of Bahrain (1932–1972).svg
Ageman Islam

Pangéran Salman bin Hamad bin Isa Al-Khalifah, Putra Makuta Bahrain (Basa Arab: سلمان بن حمد آل خليفة‎, gumelar 21 Oktober 1969; umur 49 taun) nyaéta ahli waris terang Karajaan Bahrain, sarta députi komandan agung Angkatan Pakarang Bahrain.[rujukan?] Anjeunna mangrupa murangkalih lalaki nu pangawalna ti Raja Bahrain, Hamad bin Isa Al-Khalifah sareng rayi kahijina, Sabika binti Ibrahim.[rujukan?]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Média nu patali jeung Salman bin Hamad bin Isa Al-Khalifah di Wikimedia Commons


Replace this image male.svg