Samatiga, Acéh Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Samatiga, Aceh Barat)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Samatiga
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.05.05
Désa/kalurahan-

Samatiga nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Kulon, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Samatiga, Acéh Kulon