Lompat ke isi

Sambeng, Cirebon Utara, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sambeng
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Sambeng
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanCirebon Utara

Sambeng nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cirebon Utara, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.