Saninten, Kaduhéjo, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Saninten
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanKaduhéjo

Saninten nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Kaduhéjo, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.

Tempo ogé[édit | édit sumber]



Gnome-home.svg