Saree Aceh, Lembah Seulawah, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Saree Aceh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanLembah Seulawah

Saree Aceh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Lembah Seulawah, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Lembah Seulawah, Aceh Besar


Gnome-home.svg