Sarimahi, Ciparay, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sarimahi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCiparay

Sarimahi nyaéta salasahiji désa di kacamatan Ciparay, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg