Lompat ke isi

Sarimi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas


Sarimi Soto Koya Gurih

Sarimih atawa Sarimi nyaéta mérek emih instan anu kasohor di Indonésia, diproduksi ku PT. Indofood CBP Sukses Makmur Tbk, gelarna ti taun 1982.[1] Dina taun 2007, Sarimi Soto Koya diproduksi, kalayan loba rasana kayaning Jeruk Nipis jeung Pedasss. Dua taun satuluyna, Sarimi Soto Koya aya nu rasa Gurih.[1]

Jinis rasa[édit | édit sumber]

  • Sarimi Soto Koya Gurih [1]
  • Sarimi Soto Koya Jeruk Nipis [1]
  • Sarimi Soto Koya Pedasss [1]
  • Sarimi Rasa Ayam Bawang [1]
  • Sarimi Rasa Baso Sapi [1]
  • Sarimi Mi Goreng Rasa Ayam [1]
  • Sarimi Mi Goreng [1]
  • Sarimi Rasa Ayam [1]
  • Sarimi Rasa Soto Ayam [1]
  • Sarimi Besaar Rasa Ayam Bawang [1]
  • Sarimi Besaar Mi Goreng Spesial [1]
  • Sarimi Besaar Goreng Spesial EKSTRA PEDAS [1]
  • Sarimi Besaar Rasa Soto Mi [1]
  • Sarimi Isi 2 Mi Goreng Rasa Ayam Kecap [1]

Bahan-bahan Sarimi "Original" Mi Goréng[édit | édit sumber]

Mi Tipung gandum (62%), minyak palm kalayan kualitas anu alus jeung kandungan antioksidan 319, zat tepung tapioka, uyah, uyah mineral 501 jeung 500, serat sayurang 412 jeung gincu 101.[1] Bubuk Perasa Uyah, gula, penguat rasa 621, 631 jeung 627, bubuk bawang bodas jeung bawang beureum, ekstrak ragi, perasa, jeung agen anti beukah.[2]

catetan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q Sarimi Mi Instan (Dicutat tanggal 3 Desember 2011)
  2. Informasi Nilai Gizi Mie Instan Archived 2011-12-30 di Wayback Machine(Dicutat tanggal 3 Desember 2011)