Sasak Akashi Kaikyō

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sasak Akashi Kaikyō

明石海峡大橋
Akashi Bridge.JPG
Sasak Akashi Kaikyō ti luhur, Désémber 2005
Koordinat34°36′58″N 135°01′14″E / 34.6162°N 135.0205°E / 34.6162; 135.0205Koordinat: 34°36′58″N 135°01′14″E / 34.6162°N 135.0205°E / 34.6162; 135.0205
DiliwatanGenep lajur ti Jalan Raya Kilat Kobe-Awaji-Naruto E28 jeung opat lajur darurat
MeuntasanSelat Akashi[1]
WewengkonPulo Awaji jeung Kobe[1]
Ngaran lianSasak Mutiara[2]
Dikelola kuPausahaan Kabates Jalan Raya Kilat Sasak Honshu-Shikoku
(JB Honshi Kōsoku)
Karakteristik
DesainSasak gantung[1]
Panjang kasaluruhan3.911 méter
Luhur282,8 méter (pilon)[1]
Bentang pangpanjangna1.991 méter[1]
Rohangan bébas handap65,72 méter
Sajarah
DesainerSatoshi Kashima
Mimiti konstruksi1988[1]
Réngsé konstruksi1998[1]
Dibuka5 April 1998
Statistik
Tarif¥2.300
Sasak Akashi Kaikyō is located in Japan
Sasak Akashi Kaikyō
Sasak Akashi Kaikyō
Location in Japan

Sasak Akashi Kaikyō (明石海峡大橋 Akashi Kaikyō Ōhashi?) nyaéta sasak gantung nu ngahubungkeun dayeuh Kobe di daratan Jepang, Honshu, ka Iwaya di Pulo Awaji. Ieu sasak meuntasan Selat Akashi nu sibuk (Akashi Kaikyō dina basa Jepang) nu jadi bagéan Jalan Bébas Hambatan Honshu–Shikoku. Ieu sasak réngsé diwangun dina taun 1998[1] jeung jadi sasak gantung nu miboga bentang tengah pangpanjangna di dunya,[3] nyaéta panjangna 1.991 méter. Ieu sasak mangrupa salah sahiji panghubung utama ti Proyék Sasak Honshū–Shikoku, nu ngawangun tilu rute meuntasan Laut Padalaman.

Sajarah[édit | édit sumber]

Saacan Sasak Akashi Kaikyō diwangun, panumpang nu meuntas Selat Akashi di Jepang diangkut ku kapal féri. Ieu jalan cai téh baya ku sabab sering aya badai nu parah, jeung dina taun 1955 dua kapal féri tikelelep di ieu selat pas aya badai, nyababken 168 jelema tilar dunya. Kareuwasan jeung kaambekan masarakat saanggeus ieu bencana ngayakinkeun pamaréntah Jepang pikeun ngembangkeun rencana ngawangun sasak nu meuntasan ieu selat. Rencana mimitina nyaéta sasak gabungan ti jalan jeung jalur karéta, tapi pas pangwangunan ieu sasak dina April 1988, konstruksina kabates jadi jalan hungkul nu ngamuat genep lajur. Pangwangunan nu sabenerna teu dimimitian nepi ka Mei 1988 jeung ngalibatkeun leuwih ti 100 kontraktor.[4] Ieu sasak dibuka pikeun lalu lintas ping 5 April 1998 dina upacara paresmian ku Kaisar Naruhito jeung pamajikanna, Permaisuri Masako, jeung Menteri Pangwangunan Tsutomu Kawara.[4]

Biaya[édit | édit sumber]

Biaya kasaluruhan pangwangunan ieu sasak nyaéta kira-kira ¥500 miliar atawa AS$3,6 miliar (numutkeun ka nilai tuker taun 1998).[4] Biaya ieu diharepkeun kalunasan ku cara ngabebankeun tarif ka pangandara nu meuntasan sasak. Tarifna nyaéta 2.300 yén jeung ieu sasak sapoéna diliwatan ku kira-kira 23.000 mobil.[2]

Pabandingan luhur sisi ti Sasak Akashi Kaikyō jeung sababaraha sasak nu kawéntar dina skala nu sarua. (klik pikeun vérsi interaktif)

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h Sasak Akashi Kaikyo di Structurae
  2. a b "Akashi Kaikyo Bridge, Akashi Strait, Japan". Road Traffic Technology. Diakses tanggal 23 Séptémber 2016. 
  3. Sasak Akashi-Kaikyo – HSBE
  4. a b c Cooper, James D. "World's Longest Suspension Bridge Opens in Japan". United States Department of Transportation – Federal Highway Administration. Diakses tanggal 14 Februari 2012. 

Tutumbu luar[édit | édit sumber]

Citakan:LongestBridge