Sawahdadap, Cimanggu, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sawahdadap
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanCimanggung

Sawahdadap nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cimanggung, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Citakan:Cimanggung, Sumedang