Sebaran-F

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dina statistika, sebaran-F hartina sebaran probabilitas tina variabel acak dina bentuk

nu mana

Sebaran-F sering dipaké salaku sebaran null dina tes statistik, husuna dina uji rasio likelihood, diharapkeun leuwih hade dina analisis varian; tempo uji-F.

Lamun d2 > 2, saterusna méan d2/(d2 − 2) jeung lamun d2 > 4 maka varian dirumuskeun ku

Sebaran-F salawasna aya dina rentang nol nepi ka "takterhingga"; lamun d1 > 2, mangrupa unimodal mibanda mode

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]