Sedampah Indah, Balik Bukit, Lampung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sedampah Indah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kulon
KacamatanBalik Bukit

Sedampah Indah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Balik Bukit, Kabupatén Lampung Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Balik Bukit, Lampung Kulon


Gnome-home.svg