Sei Alim Ulu, Air Batu, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sei Alim Ulu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanAir Batu

Sei Alim Ulu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Air Batu, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Air Batu, Asahan


Gnome-home.svg