Sei Mencirim, Sunggal, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sei Mencirim
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanSunggal

Sei Mencirim nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sunggal, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sunggal, Deli Serdang


Gnome-home.svg