Sei Muka, Talawi, Batu Bara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sei Muka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténBatu Bara
KacamatanTalawi

Sei Muka nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Talawi, Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Talawi, Batu Bara


Gnome-home.svg