Sei Siarti, Panai Tengah, Labuhanbatu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sei Siarti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
KacamatanPanai Tengah

Sei Siarti nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panai Tengah, Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Panai Tengah, Labuhanbatu


Gnome-home.svg