Sekincau, Lampung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sekincau
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.04.08
Désa/kalurahan-

Sekincau nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Kulon, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Kulon Citakan:Sekincau, Lampung Kulon