Selokarto, Pecalungan, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Selokarto
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanPecalungan

Selokarto nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Pecalungan, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg