Semplak Barat, Kemang, Bogor

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Semplak Barat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanKemang

Semplak Barat nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kemang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg