Senén, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Senén
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Pusat
Lega4,23 Kilométer pasagi
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri31.71.04
Désa/kalurahan-

Senén nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.