Senayan, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Senayan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Kacamatan Kebayoran Baru

Senayan nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Kebayoran Baru, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg