Sengon Sari, Aek Kuasan, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sengon Sari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanAek Kuasan

Sengon Sari nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Aek Kuasan, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Aek Kuasan, Asahan


Gnome-home.svg