Lompat ke isi

Sentul, Kragilan, Sérang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sentul
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Sentul
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténSérang
KacamatanKragilan

Sentul nyaéta salasahiji kalurahan di Kacamatan Kragilan, Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]


  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745