Sepang, Longkib, Subulussalam

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sepang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KotaSubulussalam
KacamatanLongkib

Sepang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Longkib, Kota Subulussalam, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Longkib, Subulussalam