Serdang, Beringin, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Serdang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanBeringin

Serdang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Beringin, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Beringin, Deli Serdang


Gnome-home.svg