Serdang, Meranti, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Serdang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanMeranti

Serdang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Meranti, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.



Gnome-home.svg