Seulangai, Indrapuri, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Seulangai
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanIndrapuri

Seulangai nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Indrapuri, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Indrapuri, Aceh Besar