Seuneubok Kulam, Darul Ihsan, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Seuneubok Kulam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanDarul Ihsan

Seuneubok Kulam nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Ihsan, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Darul Ihsan, Aceh Timur


Gnome-home.svg