Seuneubok Lapang, Peureulak Timur, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Seuneubok Lapang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanPeureulak Timur

Seuneubok Lapang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Peureulak Timur, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Peureulak Timur, Aceh Timur


Gnome-home.svg