Seuneubok Pango, Banda Alam, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Seuneubok Pango
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanBanda Alam

Seuneubok Pango nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Banda Alam, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Banda Alam, Aceh Timur


Gnome-home.svg