Seuneubok Punti, Idi Tunong, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Seuneubok Punti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanIdi Tunong

Seuneubok Punti nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Idi Tunong, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Idi Tunong, Aceh Timur