Seuneubok Tuha, Pante Bidari, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Seuneubok Tuha
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanPante Bidari

Seuneubok Tuha nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Pante Bidari, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Pante Bidari, Aceh Timur


Gnome-home.svg