Seureuke, Langkahan, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Seureuke
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanLangkahan

Seureuke nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Langkahan, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Langkahan, Aceh Utara