Shah Rukh Khan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Shah Khan
Shahrukh Khan memalingkan muka dari arah kamera
Khan, 2018
BabarShahrukh Khan
2 Nopémber 1965 (1965-11-02) (yuswa 54)
New Delhi, India[1]
KabangsaanBandéra India India
Alma materUniversitas Delhi[2]
Pakasaban
  • Aktor
  • produsén pilem
  • host televisi
  • pengusaha
Taun aktif1988–sekarang
PasanganGauri Khan (m. 1991)
Anak3
PangajénDaftar lengkap
Tanda tangan

Shahrukh Khan (Basa Hindi: शाहरुख़ ख़ान, Basa Urdu: شاہ رخ خان, gumelar di New Delhi, 2 Nopémber 1965; umur 54 taun) atanapi biasa dikenal salaku "SRK", mangrupikeun aktor pilem India, produser sareng host televisi.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
Soekarno.jpg