Shaki, Azerbaijan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
"Şəki" ngarah ka dieu; pikeun rayonna, tingal Rayon Shaki; pikeun désana, tingali Şəki (désa); pikeun panembang, tingali Shakira.
Sheki

Şəki
068streetinshaki.jpg
Ségel resmi Sheki
Ségel
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan
Luhurna 545 m (1,788 ft)
Pangeusi
 (2008)[2]
 • Total 65.045
Zona wanci UTC+4 (AZT)
 • Usum Panas (DST) UTC+5 (AZT)
Ramatloka sheki-ih.gov.az

Shaki (Basa Azerbaijan: Şəki; nepi ka 1968 Nukha, Basa Azerbaijan: Nuxa; atanapi, Nucha, Noukha, Shäki, Sheki) nyaéta hiji kota di Azerbaijan kalér-kulon.

Galeri[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Shaki, Azerbaijan Page". Diakses tanggal 2008-07-03. 
  2. World Gazetteer: Azerbaijan – World-Gazetteer.com

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]