Shaki, Azerbaijan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
"Şəki" ngarah ka dieu; pikeun rayonna, tingal Rayon Shaki; pikeun désana, tingali Şəki (désa); pikeun panembang, tingali Shakira.
Sheki
Şəki
Skyline Sheki
Ségel resmi Sheki
Ségel
Shaki, Azerbaijan is located in Bumi
Shaki, Azerbaijan
Shaki, Azerbaijan (Bumi)
Lokasi Shaki di Azerbaijan
Koordinat: 41°11′31″N 47°10′14″E / 41.1919°N 47.1706°E / 41.1919; 47.1706
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan
Luhurna[1] Salah éksprési: operator * teu dipiharep, m (Salah éksprési: operator / teu dipiharep, ft)
Populasi (2008)[2]
 • Total 65.045
Time zone AZT (UTC+4)
 • Summer (DST) AZT (UTC+5)
Website sheki-ih.gov.az

Shaki (Basa Azerbaijan: Şəki; nepi ka 1968 Nukha, Basa Azerbaijan: Nuxa; atanapi, Nucha, Noukha, Shäki, Sheki) nyaéta hiji kota di Azerbaijan kalér-kulon.

Galeri[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Shaki, Azerbaijan Page". Diakses pada 3 Juli 2008. 
  2. World Gazetteer: Azerbaijan – World-Gazetteer.com

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Shaki Citakan:Azerbaijan-geo-stub