Shusha

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Shusha (Şuşa)
Shushi (Շուշի)
Kota
Road leading to Shushi.JPG
Lambang Shusha (Şuşa) Shushi (Շուշի)
Lambang
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan (de jure)
Bandéra Républik Nagorno-Karabakh Nagorno-Karabakh1 (de facto)
Raion Rayon Shusha2
Propinsi Propinsi Shushi3
Pangluhurna
1.800 m (5,900 ft)
Panghandapna
1.400 m (4,600 ft)
Pangeusi
 • Total 3.191
1Nagara nu teu diakuan
2Dumasar babagian administratif Azerbaijan
3Dumasar babagian administratif Nagorno-Karabakh

Shusha (Basa Azerbaijan: Şuşa), atanapi Shushi (Basa Arménia: Շուշի) nyaéta hiji kota di wewengkon Nagorno-Karabakh di Kaukasus Kidul.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Citakan:Wikisource1911Enc

Catetan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Administrative divisions of the Nagorno-Karabakh Republic Koordinat: 39°45.5′N 46°44.9′E / 39.7583°N 46.7483°E / 39.7583; 46.7483


Citakan:Azerbaijan-geo-stub