Shusha

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Shusha (Şuşa)
Shushi (Շուշի)
Kota
Skyline Shusha (Şuşa)Shushi (Շուշի)
Lambang Shusha (Şuşa)Shushi (Շուշի)
Lambang
Shusha (Şuşa)Shushi (Շուշի) is located in Azerbaijan
Shusha (Şuşa)Shushi (Շուշի)
Shusha (Şuşa)
Shushi (Շուշի)
Lokasi Shusha di Azerbaijan jeung Nagorno-Karabakh
Koordinat: Citakan:Xb 39°45.5′N 46°44.9′E / 39.7583°N 46.7483°E / 39.7583; 46.7483
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan (de jure)
Bandéra Républik Nagorno-Karabakh Nagorno-Karabakh1 (de facto)
Raion Rayon Shusha2
Propinsi Propinsi Shushi3
Pangluhurna Salah éksprési: operator * teu dipiharep, m (Salah éksprési: operator / teu dipiharep, ft)
Lowest elevation Salah éksprési: operator * teu dipiharep, m (Salah éksprési: operator / teu dipiharep, ft)
Populasi (2005)[1]
 • Total 3.191
1Nagara nu teu diakuan
2Dumasar babagian administratif Azerbaijan
3Dumasar babagian administratif Nagorno-Karabakh

Shusha (Basa Azerbaijan: Şuşa), atanapi Shushi (Basa Arménia: Շուշի) nyaéta hiji kota di wewengkon Nagorno-Karabakh di Kaukasus Kidul.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Citakan:Wikisource1911Enc

Catetan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Administrative divisions of the Nagorno-Karabakh Republic Coordinates: 39°45.5′N 46°44.9′E / 39.7583°N 46.7483°E / 39.7583; 46.7483


Citakan:Azerbaijan-geo-stub