Si Kabayan Saba Kota

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Si Kabayan Saba Kota
Sutradara Maman Firmansjah
Béntang Didi Petet
Paramitha Rusady
Rachmat Hidayat
Aom Kusman
Tatty Saleh
Nurul Arifin
Suryana Fattah
Tatty Rodiah
Musik Harry Roesli
Distributor PT. Kharisma Jabar Film
Tanggal medal 1989
Durasi 120 menit
Nagara Indonésia

Si Kabayan Saba Kota nyaéta salah sahiji pilem ngeunaan si Kabayan, nu dikaluarkeun ku PT. Kharima Jabar Film, taun 1989.

Nu maén[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]