Siabal-abal VI, Sipahutar, Tapanuli Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Siabal-abal VI
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanSipahutar

Siabal-abal VI nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sipahutar, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sipahutar, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg