Sibolangit, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sibolangit

Peta lokasi Kacamatan Sibolangit
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Deli Serdang
Camat -
Lega 179,96 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 23.532 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sibolangit nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Sibolangit, Deli Serdang


Nuvola filesystems folder home.png