Sibuasan, Rundeng, Subulussalam

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sibuasan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KotaSubulussalam
KacamatanRundeng

Sibuasan nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Rundeng, Kota Subulussalam, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Rundeng, Subulussalam