Sidarata, Punggelan, Banjarnegara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Sidarata
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banjarnegara
Kacamatan Punggelan

Sidarata nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Punggelan, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg