Sigaracipta, Ciparay, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sigaracipta
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCiparay

Sigaracipta nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciparay, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg